Wasim Cafer Hindistan’ın en iyi beyaz top kriket Sachin Tendulkar üzerine Virat Kohli, Rohit Sharma alır-

Related Articles

Wasim Cafer son Sachin Tendulkar, Virat Kohli, ve Rohit Sharma arasında Hindistan için en iyi beyaz top oyuncusu kim karar ile görevlendirildi.

Konuşma bir röportaj sırasında ile CricTracker, Cafer Hindistan için en iyi beyaz top oyuncusu almak için onun kaptan Virat Kohli geçerli olduğunu söyledi.

Virat Kohli resim dosyası. Sportzpics

Virat Kohli resim dosyası. Sportzpics

Sachin Tendulkar 463 içinde ODİ içinde 18,426 çalışan, modern çağın en iyi vurucu bir 49 yüzlerce 44.83 ortalama maçlar olarak kabul edilir.

Rohit diğer taraftan birden fazla çift yüzyıl tek oyuncusu var.

Bu Hindistan Times Cafer zaten ismini 43 ODİ yüzyıllar olan Kohli, adlandırma biraz tereddüt gösterdi röportaj işaret eden rapor, ” dedi.

Bir rapor içinde Hindistan TV Cafer Tendulkar ve Virender Sehwag arasında oyunun en uzun biçimde favori vuruş ortağı seçmek için sorulduğunda, Sehwag diye bahseder.

“Sadece eğlenceli olduğu için Virender Sehwag olmalı,” dedi Cafer.

Wasim Cafer son zamanlarda bilişim kulübü Baş Antrenörü atandı. Göre bir rapor tarafından CricFitGeçen sezon sonunda oyundan emekliliğini açıkladı , Cafer, dedi, “ilk defa herhangi bir takım koçu oluyorum. Benim için yeni ve çok zor bir şey, oynamaya hemen kariyerimi sonra bunu dört gözle bakıyorum.”

Son derece iyi son birkaç yıldır yapıyor İstanbul takım kendisi. Takım geçen yıl Vidarbha kaybetme önce Ranji kupa çeyrek finale yükseldi.

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories