Ana Fortnite İnsanlar ırk hakkında konuşmaları odaklı Amerika’da programlıyor

Related Articles

Fortnite’s Parti Royale bir hava olacak-oyun gösteriliyor Biz İnsanlar Amerika’da ırk etrafında konuşmaları bir dizi Cumartesi bölümü üzerinde şirket Cuma günü açıkladı. Program, CNN Van Jones tarafından barındırılan, gazeteciler yer alacak Elaine Welteroth ve Jemele Hillve müzisyenler Katil Mike ve Lil Bebek. Grup, medya, kültür ve eğlence sistemik ırkçılık hakkında bir tartışma düzenleyecek.

İzlemek için Biz İnsanlarfırlatma Fortnite Cumartesi sabahı seçin ve Battle Royale oyun modu. Parti Royale çalma listesine girin ve Adanın Büyük Ekran gidin. Olay 9:46AM ET devam olsun ve yeniden havaya birkaç kez Cumartesi günü boyunca.

Ana Battle Royale adadan Nisan ayında Epic Games girmiştir Parti Royale, ayrı bir şiddet içermeyen bir sosyal mekan. Diplo ve Deadmau5 gibi müzisyenler sanal konserlere ev sahipliği yapar, konser ile bir dizi Young Thug ve Noah CyrusNisan ayında , yanı sıra çok popüler Travis Scott konseri. Bu olay 12 milyondan fazla kişi tarafından izlendi,

Geçen ay FortnitePartisi Royale tiyatro birkaç Christopher Nolan film gösterimleri ev sahipliği de dahil olmak üzere Inception, Batman Başlıyorve Prestij. Nolan için onun römork düştü yaklaşan film, Tenet Mayıs ayında oyunun içinde.

Destansı göre, Mayıs ayı itibarıyla Fortnite 350 milyondan fazla oyuncu var.

More on this topic

Popular stories