Flash yavaş yavaş kayboluyor gibi Kongregate.com yeni oyunlar kabul etmeyi durdurur

Related Articles

Video oyun yayıncısı ve web oyun şirketi Kongregate artık kongregate.com oyun portalı için yeni bir devir kabul etmez, şirket duyurdu. Bu yazı gibi, Kongregate sitesi hizmette 128,655 oyun olduğunu söylüyor ve duyuru her zamankinden daha fazla olması muhtemel olduğu anlamına gelir. Kongregate ayrıca sitenin sosyal özellikleri birçok kapatılıyor diyor ve Gameİndustry.biz raporlar değişikliklerin bir parçası olarak işten çıkarma bir sayı bu.

“Hala normal olarak oyunlarını güncellemek mümkün olacak 128.000 üzerinde inanılmaz oyunlar ve geliştiriciler mevcut kütüphanemiz oynamak mümkün olacak,” Kongregate ifade etti.

Şirketin “eski Flash oyun platformu” olarak bir bildirimde hangi site, uzak kaynaklara kaydığını bir sürpriz kadar gelmek mümkün değil Gameİndustry.biz. Bu yıl Flash desteği biteceğini 2017 yılında, Adobe açıkladı, ve birçok tarayıcı varsayılan olarak standart blok. Şimdilik, yine de el ile Flash kongregate.com oyunları birçok oyun için etkinleştirebilirsiniz, ama eski bir teknoloji.

Flash sonu vardır sorular bunu kullanan oyunlar binlerce korunmuş olacak hakkında. Onun parçası için, Kongregate var Oyun Rochester Güçlü Ulusal Müzesi ile ortaklık Flash Oyunlar korumak için. İşbirliği müze yükleyin ve eğitim ve araştırma için mevcut olmaya devam ettikleri oyunlar koruyacak ve oyun oynanabilir olmaya devam sağlamak için adımlar atacağız.

Oyunları mevcut kütüphane hala geçerli olacak Kongregate diyor olsa da, sitenin sosyal özellikleri birçok 22 Temmuz’da devre dışı bırakılacak. Oyun 20 civarında özel sohbet odaları açık kalacak. Ama en yakın, belirli bir oyun ile ilgili olmayan sohbet odaları ile birlikte. Belli olmayan Oyun forumları en “Diğerleri salt okunur hale gelir, sadece yöneticileri göndermek için izin verirken” sitesinden ortadan kaybolacaklardır. Bit Kahramanlar gibi Kongregate kendi oyunları için forum etkilenmez, şirket dedi, ve genel site destek için daha az kaynak ayrılmış olacak.

Yanı sıra oyun sektöründe daha geniş değişiklikleri yansıtmak için ihtiyaç olarak, Kongregate söyledi Gameİndustry.biz COVİD-19 salgını var o da iş üzerinde olumsuz bir etkisi vardı. “Kuruluşumuz, yeniden şekillendirmek için bu talihsiz bir adım atmak zorunda kaldık bu yüzden.” dedi.

Değişikliklerin bir parçası olarak işten çıkarmalar bir dizi yapmak Kongregate de doğruladı. Şirket işten çıkarmaları doğruladı Gameİndustry.bizsayı vermeden. “Takdir ekip üyelerinin sayısı bugün gitmesine izin vermek zor, ama gerekli bir karar aldık bunu teyit edebilir,” şirket yaptığı açıklamada.

İş şu anda oyun geliştirme üzerinde büyük ölçüde odaklı “olduğunu” Kongregate ” dedi.

More on this topic

Popular stories