Fitness için ses geçirmeyen kulaklık kalabalık Sony SX-SP800N inceleme:

Related Articles

-1000XM3 kulaklık iptal SX-Sony’nin gürültü serbest bırakılmaları beri piyasada gerçek kablosuz kulaklık sondaj en iyi olarak kabul edilmiştir. Ama 1000XM3s resmi ter veya gerçekten ya da diğer spor kaçmak için uygun değiller demek ki su direnci, her türlü eksikliği.

SX yeni $199,99 ile SP800N kulaklıklar — Sony gürültü iptal korur, toz ve su direnci için uygun İKAZ sertifika ekler ve (ANC etkin) sürekli dinleme fantastik dokuz saat pil ömrü bile bunları adlandırma daha iyi bir yolu olmalı. Ve 30 dolar onlar daha az bu 1000XM3 lansmanı fiyat fazla ama şimdi indirimli fiyata bulmak zor değil.

Bu 800Ns o 1000XM3s olarak eskisi gibi rafine ses yok, ve hala iki cihaz ile kablosuz şarj ve aynı anda eşleştirme eksikliği. Ama EQ ince ayar bas wallop ve geniş bir banyo paketi. Sony’nin son spor salonu aksine kablosuz kulaklık odaklanmış, bu açıkça 1000XM3s çekmiş daha hafif bir tasarıma sahip. Kulaklıklar dışında, jest kontrolleri için bir mikrofon, Sony logosu ve bir yüzey göreceksiniz. Parmağınızı 1000XM3s üzerinde dairesel touchpad daha büyük, çünkü parlak dokusu nedeniyle ve bu dokunmatik alan üzerinde hissetmek kolay değil; aynı zamanda kolay hissederek bu güzel aşağı doğru bir eğim var. Sağ Kulakçık takip denetimleri kolları ve sol gürültü ve ortam ses moduna geçmek için kullanılır. (Sony hala sol kulaklık geçici olarak dış gürültü artırmak için bu yüzden etrafınızda olup biteni duyuyor musun bir parmak gerçekleştirebileceğiniz imza “Hızlı Dikkat” hile sunuyor.)

Sony'nin SP-800N kulaklık takmış bir kadın yan tahtası.

Tasarım, ama sportif 1000XM3 kulaklıklar benzer.

Birilerinin kulağına Sony SP yakın bir görüntü-800N kulaklık.

Bu kulaklıklar kulaklarınıza biraz dışarı çıkmak.

Sony kutusunda silikon kulak ipuçları üç boyutları içerir 1000XM3s destek kemerler ve iki farklı boyutları ile gelen ipuçları gibi bellek köpük kaybedersiniz. Eğer tomurcukları kulak güvenli bir şekilde onları kalma bulursanız tamamen yay yok sayabilirsiniz. Bir kişi için çok rahat başkaları için zaman içinde ağrı neden olabilir, bu yüzden her zaman yerine fiziksel tasarım kalıcı bir Fikstür isteğe bağlı olmalarını ister. (Silikon kulak yüzgeçleri bir gözyaşı yönetmek, Ancak, onları takarken çok dikkat kullandım.) Hala Alakarga Manzaralar ve ikinci nesil Google Piksel Tomurcukları gibi rakiplerine göre nispeten hantal olduğunu 800Ns zannederler. Bir egzersiz ortasında çalışan ya da olduğumda kulaklarım çıkıntı onlar biraz kalın ama dikti. Asla gevşek geliyor onlarla bir sorunum vardı.

Şarj durumunda Pro Powerbeats seviyesine oldukça tıknaz değil, ama pantolonun küçük cebine kayabilir Piksel Tomurcukları gibi şık seçenekler arasından bir adım geri, AirPods Pro ve Galaxy Tomurcukları. Sadece bir ekstra tam şarj için yeterli suyu içerir. Eğer gürültü iptali kullanmıyorsanız, Sony tomurcukları 13 saat sürmesi tahmin ediyor, ve bu durumda başka bir 13 elde edersiniz. Gürültü iptal etkinleştirildiğinde hala özelliğini sunan Kulaklık için en iyi sürekli dayanıklılık olarak yer aldığı, bu sayıların her ikisi de dokuz bırakın. Bir USB ile durumda bir hayır fırfırlar-o-C bağlayıcı ve yalnız bir dış şarj durumunu düşünmeye sevketti. Ne yazık ki, bu Sony’nin ucuz gerçek kablosuz kulaklık, bu İK-XB700s ile giriş yaptı akıllı tasarım seçimi olmaması. Bu dava üstüne biraz saydam, bu yüzden kulaklık kırmızı ışık parlar çünkü şarj olduğundan kesinlikle emin olabilirsiniz. Şimdi Sony tüm sanatçısını herhangi bir sinir bozucu şarj aksilikler önlemek için yapmak isterdim şeydir.

No-fırfırlar durumda kablosuz şarj yoksun.

Uzun zaman önce tanıtılan olduğunu İK-XB700 tomurcukları gibi 800Ns şirketin “Extra Bass” ses profili ile ayarlanmıştır. Ve düşük sonunda kesinlikle güçlü bir egzersiz müziği arayanlar tatmin etmelidir gösterinin yıldızı vardır. Bu Sony Kulaklık EQ kontrolleri uygulama bağlantısı ile biraz kendine geldi ama ortalarından biraz boş olur. Müzik pop oynuyorsun ne olursa olsun müzik ya da bir şey daha sessiz çalışan dolu gövdeli dolu. Dizzy Gillespie var “Ve Sonra Durdu,” ve sessiz trompet, piyano üzerine koydum, sıcaklık ve netlik ile birlikte, Flüt. Ama oldukça 1000XM3 kulaklıklar dışında kendilerini ayarlamak nerede, hangi araçlar ile aynı odadaymış gibi gelmiyor. Eğer Sony kulaklık sunabileceği en hoş ses arıyorsanız, o hala sportif 800Ns yukarıda bir şeyler hatırlatıyor. Pro Powerbeats aynı zamanda en iyi genel ses kalitesini bu, ama açık tasarım onların — özellikle eğer istersen gürültü herkes için olmadığını düşünüyorum.

Bir el Sony SP bir görüntü-800N kulaklık, kulaklıklar iki tarafını da gösteriyor.

Silikon kulak yay kulak ipuçları güvenli bir uyum için yeterli bulursanız kaldırılabilir.

Bu kulaklıklar ortamınızda düşük frekanslı mırın ve diğer sürekli gürültü kesme nezih bir iş yaparken gürültü demişken, bu 1000XM3s dış dünyaya kapatma konusunda bu kadar etkili olmak yardımcı QN1 çip yok.

Sony’nin Kulaklıkları takmak uygulama birkaç hafızalı EQ kontrolleri sunar, ve aynı zamanda tercih ettiğiniz ortam ses / gürültü dengesini seçmenize izin verir. Kulaklık sık sık bu değişiklikleri yapmak gibi kulaklıklar otomatik olarak aktivite dayalı bu karışımı ayarlamak için bir seçenek var, ama bu her zaman biraz fazla riskli geliyor. Sony şimdi sizin göre gürültü ve ortam ses seviyelerini ayarlamak daha yararlıdır konum (eğer rahat bir kısıtlama olmadan uygulamayı bu bilgi verme değilseniz, çok sık egzersiz olabilir bir parkta vardığınızda ofisi ulaşmak, örneğin, ya da daha fazla dış gürültü izin ver bir kez NC kadar krank için ayarlayabilirsiniz. 800N kulaklıklar biçimi sunan Tidal ve Deezer gibi hizmetler streaming Sony mekansal 360 ses desteği. Ama Sony’nin tam boy kulaklık gibi kulakların saklanması olmadığı için, etkisi daha az ikna edici.

Tek tek arama yapmak ses ya da kulaklık kullanabilirsiniz. Çağrı performans ses gelince paketi ortasında bu kulaklıklar koyardım. Bunu kabul ederler, ve hiç kimse konuştum bana sözleri duyan veya cevapsız zorluk hakkında şikayet, ama Sony hala Apple’ın AirPods ve Yüzey Kulaklıklar maç olmak istiyorsa yapması gereken işler var. Müzik kulaklık kaldırdığınızda otomatik olarak duraklatma ve çeşitli aygıtlar üzerinden video izlerken herhangi bir ses senkronizasyon sorunları fark etmedim.

Bu 1000XM3s çok benzer olduğu için, iki cihaz aynı anda hiçbir noktaya çifti sinir bozucu bir yanı paylaştıkları bir sürpriz olarak gelmemeli. Kulaklık için de aynısını yapacağım bu şirket önümüzdeki 1000XM4 kulaklık ile bu düzeltmek için bekleniyor, ama bilemeyiz; doğru Jabra kablosuz kulaklık içinde çok noktaya yaparken birkaç firmadan biri olmaya devam ediyor.

SP800N fitness kalabalık için doğru kutuları işaretleyin (ama EQ veya Kulaklık app Bağlanmak için kullanılan XB700 kulaklık ve amiral gemisi 1000XM3s, bu İK-İK Sony’nin giriş seviyesi arasında orta yuvası gibi. Doğru ter direnci, uzun bir pil ömrü var, ve tüm bas en yoğun egzersiz yakıt için gerekli. Eğer gürültü iptal ben Sony’nin en iyi maç olsa bile, orta egzersiz dikkat dağıtıcı dayanamayan insanlar için Pro Powerbeats bu şeyler arasında önemli bir fark yaratan var.

Fotoğraf Chris Welch / tarafından Verge

More on this topic

Popular stories