Aditya Birla Moda 8 Temmuz 1995-crore hakları sorunu Rs

Related Articles

Tam abonelik varsayarak, ödenmiş sermaye 86.44 crore için 77.39 crore gidecek ve yüz değeri de önceden hisse başına Rs 10’da kalır ve sorunu sonrası olacak.

Pazartesi günü Aditya Birla Moda ve Perakende kurulu 8 Temmuz’da açılacak 995 Rs-crore hakları sorunu onayladı.
Bir exchange dosyalama, şirket kısmen hisse senedi ödenmiş yenilikçi crore sorunu, Rs 10 her yüz değeri olan, 995 crore Rs yöntemine söyledi. Organizatör ve Organizatör grubu tamamen hak hak ölçüsünde abone ve ayrıca herhangi bir ek sermaye sorunu 90 en az yüzde abone olun abone olmak için hazır olacak, denildi.

Hisse Rs 100 pay her bir prim, 2021 Temmuz ayında ikinci 2021 Ocak ayında ilk ödeme ve olacak olan 110 payı Rs için sorun fiyat alarak taşıyacak, şirket dedi, mesele 8 Temmuz 22 yakın ve açılacağını da sözlerine ekledi.

Şirket ayrıca, 1 Temmuz sayısında hakları hak alma hakkı sermaye hissedarların belirlenmesi amacıyla Kayıt tarihi olarak belirledi, ve konu ile hisse ödenen mevcut hissedar Kısmen Tam dokuz varolan her 77 hisse senedi için ödeme olacak.

Tam abonelik varsayarak, ödenmiş sermaye 86.44 crore için 77.39 crore gidecek ve yüz değeri de önceden hisse başına Rs 10’da kalır ve sorunu sonrası olacak. Şirket hisseleri yüzde 1.3 aşağı Rs 127.65 de kıyaslama Sensex yüzde 0.2 tutacak olan BSE kapalı.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories