Apple’ın bir sonraki iPhone şarj cihazı veya kulaklık içermez: Kuo

Related Articles

TOKYO, JAPONYA – 19 EYLÜL: BİR müşteri, 20 Eylül 2019 Tokyo, Japonya Shibuya Apple store Max Pro 11 iPhone çalışır. Apple Inc. bugün çift kamera sistemine sahip yeni iPhone 11 modelleri başlattı.

Tomohiro Ohsumi/Getty Images

Maliyetlerini düşürmek için bir çaba, yaklaşan Apple iPhone modelleri ile bir güç adaptörü vardır, Menkul analisti Ming-Chi Kuo bir not dedi Bu hafta TF olmayabilir.

Şirket iPhone 12 olarak bahsettiği bir sonraki iPhone ile kulaklıklar dahil olmayacağını Kuo Olabilir tahmin. Apple’ın hedefi karşılaştırılabilir bir fiyata mevcut iPhone 11 model için iPhone satmak, analist söyledi.

Apple yorum yapmayı reddetti.

Apple büyük olasılıkla şirket, Eylül veya Ekim ayında 2011 yılından bu yana her yıl yeni iPhone başlattı sonbaharda yeni bir iPhone başlatmak için kadar dişli olduğunu. Çoğu yıl, Apple’ın gelirinin yarısından fazlasını oluşturan yeni cihazlar, başarılı bir lansman şirket için önemlidir. Şirket bu bahar SE iPhone yeni bir sürümünü yayımladı. Kuo 2021’de beklenen iPhone SE, bir sonraki sürümü kulaklık ya da şarj cihazı ile de gelmeyecek dedi.

Kuo analizi genellikle Apple için parçalar ve montaj hizmetleri satan şirketler odaklanır ve geçmişte başarıyla çıkmamış Apple ürünleri tahmin etti.

CNBC YouTube abone olun.

More on this topic

Popular stories