Bu hafta Streaming: Disney Plus ‘Hamilton’, ‘Karanlıkta gideceğim,’ HBO ve ‘Savaşçı Rahibe Netflix’

Related Articles

Birlikte bu hafta akışı gibi yenilikler bu son liste oluşturdum olarak seçimleri: belalı kadın ile çalışan bir tema fark ettim. Suç (Evet, gerçekten!) savaşçı bir rahibe hakkında komik bir manga dayalı çözme yazar Michelle McNamara, bir dizi ile ilgili bir belgesel var, ve tabii ki Schuyler kız, Angelica ve Eliza, gelen Hamilton.

28 HBO, Haziran) Karanlıkta Gitmiş olacağım

Bu altı bölümlük belgesel serisi 1970’lerin ortalarında ve 1980’lerde yıldır California Golden State terör estiren Katil, geç saatlere yazar Michelle McNamara olağanüstü hikayesi ve soruşturmasını takip ediyor. Akbaba çağırır “hayat seni döver hakkında sert, sonuçta ilham verici bir çalışma ve sadece bir şekilde almak zorundasın, başka seçeneğin yok, çünkü üzüntü ve pişmanlık ve TSSB ile başa çıkma.” (Dul onu, komedyen Patton Oswalt) öldüğü zaman bitmemiş olan McNamara kitabı, temel tamamlanması için iş getirmek yardımcı oldu Karanlıkta gideceğim haklı olarak katil kendini adalete teslim etmek için Mcnamara’nın belirlenmesi üzerinde duruluyor ama değil.

2. (Netflix, Temmuz) savaşçı Rahibe

Ars Technica yeni Netflix serisi açıklanır Savaşçı Rahibe gibi “Eğer Buffy the Vampire Slayer din var” eğer dürüst olmamız gerekirse benim ilgi Pike için yeterli gibi: “cennet mistik portalları (ve/veya cehennem)? Kontrol edin. Badass rahibeler dövüş sanatları batmış? Kontrol edin. Ava için ateşli bir aşk ilişkisi? Kontrol edin. Komik rahatlama İblis avlamak çok ve biraz? Kontrol edin.” Manga çizgi roman serisi “Savaşçı Rahibe Areala dayanarak,” gösteri Haç Kılıcı eski Düzen adına kötü güçler mücadele eden genç bir kız üzerinde duruluyor. Alba Baptista, Tristan Ulloa, ve Sylvia De 3 yıldız.

Hanna, Sezon 2 (Amazon Prime, 3 Temmuz)

Hanna, genç inzivada kaldırdı ve bir süper asker ikinci bir sezonu için eğitilmiş. İlk sezon Saoirse Ronan rol aldığı aynı isimli 2011 filmi dayanıyordu; akarsu sürüm yıldızlar sonra iki sezon rol ters bir şey yaşayan itibari karakter olarak Creed-Miles, Esme [spoiler alert] sezon sonunda babası Erik Onu ölüm. Geek Den diyor Hanna sezon iki “etkili casusluk gerilim tarzında olan bir okulu drama tür yatılı yaşa gelen karışımları.”

3 Disney Artı, Temmuz) Hamilton

Belki bir mağarada son beş yıldır yaşayan ızgara/kapalı ve Lin-Manuel Miranda, Pulitzer ve Tony Ödülü farkında değil-babası Alexander Hamilton kurucu 10 dolar hakkında müzikal kazanmak mı? Disney Plus yerine 2021 Ekim orijinal filmin galası tarih için elinde orijinal Broadway oyuncuları canlı performansları— bu yaz içeren film versiyonu bırakma kararı aldı. Ben (cidden f o r e v e r dışarı Hamilton, Leslie Odom Jr. gibi Çapak gibi Miranda görme şansı satılan Eliza olarak Jefferson gibi Diggs ve Phillipa Soo Daveed olduğunu) göstermek için bilet alamadım kim verecek. Çok değil, olayın olduğu odada, ama oldukça yakın.

More on this topic

Popular stories