Microsoft bildirildi özel Xbox gamerpic yüklemeler Canlı yükler

Related Articles

Microsoft özel Xbox Live gamerpics restore etti, Windows Central rapor. Yazılım devi, Mart sonuna doğru talepte bir dalgalanma ortasında gamerpics, club fotoğraflarını ve club arka yükleme özelliği devre dışı.

Birçok kişi tecrit Corona salgını nedeniyle olduğu gibi Microsoft’un diğer bulut hizmetleri, Windows Sanal Masaüstü, Takımlar, Karıştırıcı ve Xbox Oyun Geçiş de dahil olmak üzere, ayrıca Mart ayında büyük talep artışı gördü. Oyun yayıncıları ile daha yüksek bant genişliği aktiviteler, oyun güncellemeleri gibi, yoğun olmayan oyun saat sunmak için çalıştığı şirket de söyledi.

Özel gamerpics gibi özellikleri geri getirilmesini Xbox Live için talep gerginlik hafifletti, duvarları ve sosyal mesafe ölçer gevşeme birçok alanları vardır anlamına gelebilir. Microsoft cevap yorum pazar isteğine hemen yoktu.

İçerik ve hizmetler yüzde 2 yıl, önceki yıl üçüncü çeyrek boyunca artan Xbox Microsoft Nisan ayında bildirdi. Üçüncü çeyrek sonuçlarını konuşmak için yatırımcılar ile görüşme sırasında, Microsoft CEO Satya Nadella Xbox Oyunu Geçmek 10 milyon aboneye isabet ve Xbox Live yaklaşık 90 milyon aylık aktif kullanıcı olduğunu söyledi.

More on this topic

Popular stories