Shoaib Akhtar VVS Laxman, 2006 yılında Hindistan sırasında Mohammad Asıf var teslimat-Pakistan Karachi Test çözemedim hatırlatıyor

Related Articles

Pakistan efsane Shoaib Akhtar takım arkadaşı Mohammad Asıf onun Hindistan ve Pakistan arasında 2006 Karaçi testinde eski Hint kriket VVS Laxman çıngırak başardı neden olarak ortaya koymuştur.

Shoaib Akhtar VVS Laxman 2006 yılında Hindistan-Pakistan Karachi Test sırasında Asifs teslimat Muhammed çözemedim hatırlatıyor

Eski Pakistan speedster Shoaib Akhtar dosya resim. AFP

Akhtar kriket ile bir etkileşim içinde döndü-yorumcu Sanjay Manjrekar bir maç sırasında ger- ESPNCricinfo videocast.

Asıf övgü tepeleme, Akhtar dedi, “Eğer bowling sanatını görmek için, isterseniz gözlemlemek Mohammad Asif – bowling diyorsunuz.” Speedster söyledi Laxman onun vuruş sırasında Karaçi testinde hayal kırıklığına uğradı ona çok yardım olmak teslimatlar çözemedim gitti.

Asıf hem atış Laxman kütükleri yerinden olduğunu ve aynı zamanda maçta yedi hedef aldı.

Eğer uygulamadan doğruluk kazandı ya hep olsaydı Manjrekar Akhtar sorulduğunda, speedster cevap verdi, “Bu genellikle doğuştan sahip olduğunuz bir yetenek, ya da bowling duygusu vardır ya yoktur.” Daha fazla açıklayan meslektaşı Mohammad Sami ve Asıf örnekler verdi.

Akhtar varyasyonları bir sürü gelişmiş olabilir Sami ve Asıf eklendi, üzerinde uzun bir süre için oynamaya gitmişlerdi.

Asıf aynı zamanda Güney Afrika yıldızı kriket AB de Villiers maç sırasında zor bir zaman vermişti. Bu maç da değinen Rawalpindi Express “Aynı AB de Villiers ile böyleydi. Böylece, bowling sanatı da bir yetenek. Pratik ve bowling ile doğru, ama şıklığı alabilirsiniz.”

Karachi Test, ancak, İrfan Pathan hat-trick için hatırladı. Pavilion gönderilen Pakistan üstünden ilk Pathan-sipariş vurucu – Salman Butt, Younis Khan ve Muhammed Yusuf. Erken bir aksiliğe rağmen, ana devre kendi kendini toparladı ve iyi bir skor koymak. İkinci vuruştan sonra, Pakistan, Hindistan kazanmak için 607 büyük bir hedef verdi. Ancak, ziyaretçiler 265 için dışarı çıktı.

Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2020 18:01:53 İST

Bulmak en son ve yaklaşan teknolojili Tech2 Araçlar çevrimiçi. Teknoloji haber, Değerlendirme ve derecelendirme araçlar. Dizüstü Bilgisayar, tablet ve mobil özellikleri, özellikleri, fiyatları, karşılaştırma gibi popüler araçlar.

More on this topic

Popular stories