HP son oyun aksesuarları basitlik ve değer odaklanın

Related Articles

HP yeni oyun aksesuarlarının bir filo, yeni oyun fare ve HP ilk kablosuz 2.4 GHz oyun kulaklığı dahil duyurdu. Bugünün duyurular öncelikle tüm oyunculara yöneliktir bu özelliklere sahip olsa bile, HP yenilenir Omen marka ile ürün arasında garip bir bölünme, fareler, ve sadece HP markalı kulaklık gibi.

Yeni oyun fareler 49 $Omen Vektör ve Alamet 29 $Vector gereklidir. Hem 88g ağırlığında ve altı düğmeleri olan kablolu modeller vardır. Omen Vektör iki yüksek uç seçeneği (bu PixArt PMW3389 16.000 DPİ hassasiyet ile türetilmiş) Omen Radar 3 sensörüne sahip olur. Temel Vektör 7200 DPİ hassasiyet dışarı başında o (PixArt bu PAW3327 ile inşa) Omen Radar 1 sensör var. Temel Vektör her yerde plastik ise Omen Vektör daha fazla LED var ve yan dokulu kauçuk tutuş özellikleri. Aksi takdirde, aşağıdaki görüntü kaydırıcı görüldüğü gibi, birbirlerine çok benziyorlar.

(Solda) Vektör örgülü bir kablo, dokulu parmak kavrama ve arkadan bir scrollwheel vardır.

Vektör ekstra ağırlık 25gr ile gelir ve Vektör altına eklenen tüm 5g ağırlık, 113g kadar tartın. HP high-end fare Haziran ayında yayınlayacak ve Vektör Temel Temmuz ayında takip edecek.

HP X1000 kablosuz kulaklık

HP X1000 Kablosuz Kulaklık Kulaklık kablosuz adaptör gizler.

X1000 HP 2.4 GHz kulaklık şirketin ilk kablosuz. Bu yeni model, 7.1 sanal surround ses ve PC ve PS4 muhtemelen Nintendo Anahtarı yuvasına ve bağlanmak, hem de akıllıca bir sol kulaklık kapsayan manyetik çıkarılabilir plaka arkasında gizli bir USB kablosuz adaptör ile olabilir. X1000 oyun kulaklığı da diğer tüm denetimleri bulacaksınız sol kulaklık, kenarında sessiz vurduğunuzda rahat bir kafa bandı ve patlamadan mikrofon kırmızıya bakar. Tek şarjla 20 saate kadar sürebilir bu HP iddiaları ve Mikro USB portu üzerinden şarj eder.

X1000 kulaklık, kol kadar herhangi bir ilginç hileler var, kulaklarını serin tutmak için termoelektrik soğutucular kullanılan 2018 dan 199 $Omen Mindframe sevmez. Bu sadece bataklık standart özellikleri ile kablosuz bir kulaklık, bu temel HP tırnak gibi sanki uzun, bakmaya değer olabilir. Bu kulaklık Ağustos için $99.99 yayınlayacak.

More on this topic

Popular stories