KAMERALARI garners halka arz öncesinde 35 çapa yatırımcılardan 666 crore Rs

Related Articles

ne küresel fon, ne gelecek portföy, global Yatırım fonları, küresel fonların ne gibi faydalar küresel fonlara yatırım yapmalı neden yatırım için daha iyi bir gelecek portföyünü çeşitlendirmek yatırım, küresel piyasa değerleme, iç piyasa değerleme, fırsat vardırChennai tabanlı KAMERALAR 70%toplam pazar payı ile yatırım fonları Hindistan’ın en büyük kayıt ve aktarım Aracısı var.

(CAM) bilgisayar Çağı Yönetim Hizmetleri Ltd 35 çapa yatırımcılardan halka arz öncesinde sadece Rs 666.56 crore toplayabildi. Bu Warburg Pincus destekli teknoloji odaklı finansal altyapı ve hizmet sağlayıcı bağlantı yatırımcılar için hisse senedi başına bin 230 Rs 54,19,230 hisse senedi ayrılmış. (IPO) halka arz tamamen Sınırlı MALİGN Yatırım tarafından 1,82,46,600 kadar Hisse Senedi satışı için teklif olan fonlar 2,424 crore Rs çevirmek olabilir. Kamu sayısından düşüldükten hiçbiri şirket harcanacak. IPO, 21 Eylül’de abonelik için açılır ve 23 Eylül’de Rs 10 her yüz değeri hisse senedi başına 1.229 Rs bir fiyat band – Rs 1230 ile kapanacak.

HSBC, Abu Dabi Yatırım Otoritesi, Fidelity Yatırım Ortaklığı, Goldman Sachs, Yildiz KAMERALARI hissesini aldı, halka ARZ öncesinde çapa yatırımcılar arasında yer alıyor. Singapur, Nomura İrlanda Kamu Fonları Ltd Şirketi Amundi, IM Fonu Pari Washington Hindistan ve WCM Uluslararası, diğerleri arasında. Pastadan daha büyük pay Smallcap World Fund, 59 crore için çapa yatırımcılar kısmının %9 aldı FPİ tarafından ele alındı. Yerli finansal kurumlar ve FPİs çok sayıda her 30 Sc yakın crore, her biri için %4.5 hissesini aldı. 17 yabancı portföy yatırımcıları, 13 yerli yatırım fonları, sigorta şirketleri 3 ve 2 diğer yatırım fonları çapa kitap ayırma parçası vardı.

Çapa yatırımcıların, 13 yerli yatırım fonları toplam tahsisat 36.46% yatırımcıların çapa oluşturan KAMERALARINDA, en 19,75,704 hisse senedi aldı. HDFC Yatırım Fonları Altyapı Fonu da büyüme fırsatları fonu için doğru ve tahsis edilecek olan toplam kısmının %4,5 aldı. Benzer şekilde, ICICI İhtiyati Yatırım Fonu kadar yatırımcı Fonu, smallcap fund ve değeri fon serisi için %4,5 hisse senedi aldı. FONKSİYONU Yatırım Fonu da %4.5 hissesini aldı.

Aracılık ve araştırma şirketi Geojit Finansal Hizmetler tarafından bir rapor Chennai tabanlı KAMERALAR 70% toplam pazar payı ile yatırım fonları Hindistan’ın en büyük kayıt ve aktarım Aracısı olduğunu söyledi. KAMERALARI 25 devletler ve beş birlik bölgeleri yayılmış 271 servis merkezleri stokları Bombay borsasında olacak.. oluşan pan-Hindistan fiziksel bir ağ aracılığıyla hizmet sunmaktadır. 2020 yılı Mart ayı itibarıyla, KAMERALARI pazar lideri ve hizmet Sc 17 trilyon AAUM var.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories