Yemek-show stars en kolay ve en zor yemekleri evde yapmaya paylaşmak

Related Articles

  • Bakılırsa Tablo serisinin bir parçası olarak, İçeriden popüler yemek eski ve görevdeki hakim konuştu-rekabet kolay bulmak için ve en zor yemekleri evde hazırlamak gösterir.
  • Charm City Cakes Duff Goldman sahibi turta mükemmel için zor olduğunu düşündüğünü söyledi.
  • Kızarmış tavuk ve domuz eti hazırlamak oldukça kolaydır, bu profesyonellere göre.
  • İki “Kıyılmış” hakimler risotto gibi pirinç yemeklerinde ana zor olduğunu söylüyor.
  • Daha fazla hikaye için İçeriden ana sayfasını ziyaret edin.

Bazen yemek taraftarlar müsabaka gösterileri kolayca favori serisi üzerinde öne çıkan yemekler yapabilirler sanırım. Diğer zamanlarda, hayranları çok az zaman güzel yemekler yapmak için yarışan aşçılar yeteneklerini hayran bırakmaktadır.

Bakılırsa Tablo serisinin bir parçası olarak, İçeriden popüler yemek eski ve görevdeki hakim konuştu-rekabet yemekleri en zor olan ev aşçılar evde çoğaltmak ve kolay bulmak için gösterir.

Proteinler ile, en kolay ve evde hazırlamak zor yemekler için okumaya devam edin sorun ünlü şefler bile tatlılar pişirmek için en kolay olan.

Duff Goldman pasta en zor yemeklerinden biri yürütmek için düşünüyor ” dedi

limon kremalı pasta süslemeleri

Pasta master için zor olabilir.

Zoe Litaker/Shutterstock


Pasta mükemmel için zorlu bir Food Network mevsimlik “Pişirme Şampiyonası” gösterir Duff Goldman, Cazibe Şehir Kek fırın sahibi ve bir yargıç, inanılmaz kek ve muhteşem tatlılar için bilinir — ama İçeriden söyledi.

Goldman “düzinelerce adım her şey idam edildi çünkü iyi bir pasta iyidir.” dedi. “Nihai ürün üzerinde büyük bir etkiye sahip sonunda o küçük adımlar unutmak çok kolay.”

Kusursuz bir tatlı umanlar için, Goldman ekmek pudingi öneriyor

Mükemmel bir turta kadar zor değil ama yine de etkileyecek bir tatlı istiyorsanız eğer, bu “Çocuklar İçin Süper İyi Pişirme“yazar, baharat, yumurta, süt ve krema karışımı ile bayat ekmek parçaları batırılarak yapılan ekmek puding, pişmiş bir yemek önerir söyledi.

“Krem ekmek pudingi çok bağışlayıcı ve hatta yumurta oranı kapalı, hala oldukça iyiler,” Goldman İçeriden söyledi.

Aslında, dedi, ekmek pudingi yemek şovları rakip olduklarında şefler yap tavsiye etmiyor bu kadar basit.

“Hakimler ekmek puding zorluk ölçeğinde yüksek değil biliyorum,” diye ekledi.

Şef Cat Cora kızarmış tavuk en kolay yemeklerinden biri usta olduğunu söyledi

kavrulmuş tavuk

Kızarmış tavuk fantezi gibi görünüyor, ama yapması da oldukça kolay.

iStock


Kedi Cora, yemek kitabı yazarı ve “Iron Chef” rakip ve yargıç, kızarmış tavuk acemi ev aşçılar erbabı başlamak için en çok yönlü ve en kolay yemeklerinden biri olduğunu söyledi.

“İyi basit bir yemek genellikle ucuz olduğundan, tavuk kavurma ve cilt ve koyu et bazı yağ Koruması var aslında affedici değil,” Cora İçeriden söyledi.

Yağlı proteinler çok pişmiş olmak için daha az muhtemel olduğundan, yeni başlayanlar ile çalışmak için daha kolay olabilir.

Tavuk tarifleri kolayca herhangi bir bitki, baharat veya diğer aroma katmak için büyük bir tuval onlar “Çünkü farklı lezzet profilleri için adapte edilebilir kavrulmuş-o Cora da açıkladı.”

Ama tavuk birçok kesim mükemmel bir şekilde pişirmek için zor olacak, şef Jamika Pessoa göre

Diğerlerinden daha öğrenmek daha zor olduğunu hissetti yemekleri sorulduğunda, Dr. Oz “Çanak üzerinde “Adam Bakkal Oyunları” normal” üzerinde Jamika Pessoa, şef bir yargıç sık sık tavuk aşçılar için sorunlara neden olur ” dedi.

“Her zaman evde Millet koltuklarına konuşmana olan en basit yemektir, ‘Çok kolay! Ben yemek yaparım!'” Pessoa İçeriden söyledi. “Ama yemek boyunca olan bir protein olduğundan tavuk Yarışmalarda öldürüldü buluyorum.”

“Birçok kişi, kuru ya da su tutmak için denemek için undercook kadar da kesinlikle az panik ve,” diye ekledi.

Ama hamburger yapmak için çok kolay olduğunu söyledi

burger

Burger çeşniler her türlü ile tepesinde olabilir.

İÇERİDEN


Pessoa bir nedenle bir klasik, hamburger yemek, potansiyel bir felaket teşekkürler kolay hazırlamak için herhangi bir ev aşçı kurtarabilir ve çok yönlü olduklarını söyledi.

“Bir burger yorumlamak için bir çok yol vardır ve tatları ile bir çok yöne birden,” Pessoa İçeriden söyledi. Bir şey iki parça arasındaki “başka her mutfakta başarısız olduğunda, bir şeyler burger diyoruz bir şey!”

‘Top Chef’ yargıç Gail Simmons sıfırdan makarna yapmak zor olabilir dedi, özellikle yeni başlayanlar için

Bazı yemekler, taze makarna gibi yapmak biraz tecrübe gerektiren gıda gazeteci, yemek kitabı yazarı ve “Top Chef” yargıç Gail Simmons İçeriden söyledi.

“Sıfırdan makarna yapma tekniğe uygun olmadan zor olabilir,” dedi Simmons. Kuru ve iyi yemek için “tam zamanlama gerektirir.”

Simmons-ısı-en yüksek kavrulmuş yemekler hazırlamak için kolay olduğunu söyledi

Öte yandan, Simmons Fahrenheit yaklaşık 500 derece ısıda yemek pişirme yüksek sıcaklık kavurma — ya da — biraz hızlı, kolay yemekler neden olabilir inandığını söyledi.

“Her zaman harika ve çok malzemeler için kullanılabilir,” Simmons İçeriden söyledi. “Bir tavuk gibi bir şey için bu tekniği aşağı var, örneğin, kolayca sebze, balık ya da meyve bile, sonsuz varyasyon için yemek zamanı ve baharat için sadece oyunuyla uygulayabilirsiniz.”

‘Top Chef’ yıldızı Richard Blais yemek balık zor olabilir dedi

somon sebze

Somon sadece doğru almak zor olabilir.

iStock


Balık pişirmeyi seviyor olsa bile, bağışlayıcı olmuş “Richard Blais İçeriden söyledi:” ev aşçılar master için zor bir yemek yapmak.

“Eğer kazanan bir oyuncu varsa ya da bir parça balık undercook bunu göreceksin ve tadına sen bakacaksın,” Blais dedi.

Düzgün balık pişirme sık hızlı yemek programı yarışırken uzak kalmak için kendini hatırlatmak için o kadar hassas bir denge olmaz dedi.

“Uğraşıyorsun ve balık çok güzel bir parça çünkü zor ve, ‘Evet, bu yemek istiyorum!’ Ama sonra [I] yani çalıştırmak için daha kolay bir şey seçeyim yargılanmak yemek yapıyorum farkında,” diye ekledi.

Blais göre, domuz eti oldukça kolay bir proteindir hazırlamak

Blas iyi pişmiş bir protein çok yönlüdür ve kolayca herhangi bir yemeğin yıldızı haline gelebilir. ” dedi. Acemi aşçılar için tercih edilen bir protein olarak domuz eti tavsiye etti ” dedi.

“Domuz eti yağ içeriği pişirmek için biraz daha kolay olma eğilimindedir,” İçeriden dedi. “Biraz daha bağışlayıcı.”

Maneet Chauhan, çok yönlü ve kolay olması için börek ve kızarmış yemekler övdü

“Kızarmış börek falan” hazırlamak için kolay şeyler vardır ki şef ve “Kıyılmış” yargıç Maneet Chauhan İçeriden söyledi.

Kızartma malzemeler geniş bir yelpazede uygulanabilen hızlı ve çok yönlü bir pişirme yöntemi olduğunu belirtti.

Chauhan ve şef Aarón Sánchez risotto ve diğer pirinç yemeklerinde kolayca harap olabilir dedi

Risotto, yeni başlayanlara ve tecrübeli aşçılar için zorlu bir yemeği olan “MasterChef” ve “Kıyılmış” gibi gösterir Cacique marka Aarón Sánchez, uzun süredir ortağı ve hakim İçeriden söyledi.

Lezzet krem tutarlılık ve derinlik onun için sevmiş olsa, bu pilav dikkatli bir şekilde doğru doku elde etmek için düşük ve yavaş pişmiş olmalı.

“Sadece bunun üstüne süper olmak zorunda ve [be] sürekli karıştırarak,” Sanchez ” dedi. “Sadece bırakarak bir saniye sürer ve Mahvoldu.”

Zor pilavları, şefler ve ev aşçılar için nasıl adam “Kıyılmış” yargıç Chauhan de bahsetti.

“Emin al dente pirinç diye bir şey yoktur, çünkü iyice pişmiş bir şey yapmak zorunda,” diye ekledi.

Şef Antonia Lofaso tarak hızlı bir şekilde hazırlanabilir ” dedi

limon deniz ürünleri ile kızarmış deniz tarağı

Midye hazırlamak için oldukça çok yönlü ve kolay.

DronG/Shutterstock


Özel bir şeyler yapmak isteyen ev aşçılar yemek kendi ana protein olarak midye özellik gerektiğini Antonia Lofaso, yargıç Adam Bakkal Oyunları”,” ileri sürdü.

“Hızlı oldukları için midye pişirmek için çok kolay,” Lofaso İçeriden söyledi. “Aynı zamanda tuzlu ve tatlı oldukları için her zaman kazanan bir tabak veriyorlar ve eğer doğru yaparsanız, çok lezzetli.”

Devamını Oku:

Pişirme Haritayı hakimler hiç televizyonda yemişler en iyi ve en kötü yemekleri paylaşmak

Ünlü yemek-Haritayı yargıçlar ev aşçılar için en iyi kesmek 13 paylaşmak

Şefler en iyi ve en kötü şeyler ekmek ile paylaşmak

More on this topic

Popular stories