Yatırım Fonu satın alma kuralları değişti; yatırımcılara almak NAV, adet kredi fonları, değil uygulama

Related Articles

uygulama sebi, yatırım fonu, gerçekler gün, gün, yeni kurallar demektir, ...Yeni Siparişler 2021 1 Ocak itibariyle geçerli olacak.

Yatırım fonu emirleri yakında fonları, varlık yöneticileri ulaşmak ve başvuru tarihinden değil, günün NAV alacak, ne DEMEKTİR, … Perşembe günü bir genelge ” dedi. Daha önce, emir 2 Rs az yüz bin uygulama aynı günün NAV var, eğer kesme içinde yerleştirilen zaman kapalı. Yeni Siparişler 2021 1 Ocak itibariyle geçerli olacak. “Bu yatırım fonu şemaları birim satın alma bakımından karar verdi, günün fonların kullanımı için kullanılabilir, böyle bir başvuru alındığı boyut ve zaman ne olursa olsun, hangi geçerli olacaktır NAV kapanış oldu” DEMEKTİR, dedi.

Sıvı ve bir gecede fon NAV uygulanabilirliği ve tüm düzenleri için zamanlamaları kesme mevcut hükmü değişmeden kalır ve bugün yapılan değişiklikler 2021 1 Ocak itibariyle geçerli olacak piyasa regülatörü ekledi. Omkeshwar Singh, Baş-RankMF, Samco Grup daha önce, perakende yatırımcılar bir kaç gün alarak fon transferine rağmen aynı günün NAV alma avantajı vardı, ancak şimdi herkes şartı kaldırıldı olarak başabaş olacak, dedi.

AMCs yerde politika aşağı bir ayrıntılı yazılı koymaya gerek yok, bugünkü duyuruda, piyasa Düzenleyicisi de bahsetti. İlke fon yönetimi yapan çeşitli takımların belirli faaliyetlerin detayları ve rolleri ve sorumlulukları içerecek şekilde, uyum, risk yönetimi, arka ofis, vb, açısından, yerleşim düzeni için, infaz ve ticaret ayırma uğraşan bekleniyor. Ayrıca AMCs şemaların sermaye ile ilgili enstrümanlar için emirler ilgili planlarının fon yöneticisi tarafından yerleştirilecektir nerede otomatik Sipariş Yönetim Sistemi kullanacaktır bu söylenen.

Bu arada, Yatırım fonları, daha önce geçici olarak satın alıp, 7 Nisan para piyasaları ve döviz piyasaları için RBI azaltılmış işlem saatleri ile uyumlu olan 17 Nisan için gelen kurtarıcı için zamanlama yapma değişmişti. Yatırımcılar erken bir iş günü ile alış ve itfa gecikmeleri önlemek için işlem taleplerini koymak zorunda kaldı.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories