New Orleans birkaç kentin havaalanında evlendi

Related Articles

  • Chase Thomas ve Emily Zilich Louis Armstrong New Orleans Uluslararası Havaalanı, 4 Eylül tarihinde evlendi.
  • İki kez törenlerini erteleme sonra, çiftin evlenmek için büyük toplantılar için güvenli olana kadar beklemek istemediler karar verdi.
  • Çiftin töreni yerel rahip tarafından yönetilen ve onların aile üyeleri Zoom ile katıldı.
  • “Hiçbir zaman bu gibi görünüyor, ama aynı zamanda kim bilebilirdi biz, asla bu şekilde oldu unutmayacağız” Zilich düğün İçeriden söyledi.
  • Daha fazla hikaye için İçeriden ana sayfasını ziyaret edin.

Bir New Orleans çift salgınının düğüm için sonuna kadar beklemek istemedi.

Chase Thomas ve Emily Zilich evli de var Louis Armstrong New Orleans Uluslararası Havaalanı (4 Eylül MSY), iki saatten daha az bir balayı için Oaxaca, Meksika için bir uçağa atlamalı önce.

Çift başlangıçta Nisan 2020, bir düğün için bir tarih ayarlamak, ama planlarını hızla Corona salgını nedeniyle değiştirildi.

“Aslında 4 Nisan için planlamıştık, ancak her şeyin Mart ayı başında çıldırmak yaklaşık üç hafta düğün başladı — — onu çağırmak zorunda kaldık,” Zilich İçeriden söyledi.

Çift ertelenmesi olduklarını misafirleri söyledi ve Ekim ayında bir gün seçti. Ancak geçen gün daha da drew, New Orleans kaldı 2. aşama yeniden açılması25’den fazla insan , ve kapalı toplantılar hala İzin Verilmiyor.

Çift, Meksika'da balayı için dolu çanta vardı.

Çift, Meksika’da balayı için dolu çanta vardı.

Studio Tran Fotoğraf


Zilich ailelerinin hemen hemen hepsi şehir dışında yaşayan ve düğün için seyahat geçmesi, İçeriden söyledi.

“Ben sadece bu riski almak isteyen insanlar rahat hissetmedim,” dedi.

New Orleans sık sık ilgili düzenlemeler yayılmalarını yeniden ayarlamak zorunda olan ayrıca, Zilich paylaşılan ve herhangi bir sürprizle onların büyük gün için fazladan stres eklemek istemediler.

Çift tamamen büyük düğün planlarını iptal etmek ve kaçmak karar verdi

Çiftin ailesi bizzat katılmış olmanın sakıncası yoktu.

“Tüm ailelerimiz üç set bağımsız olarak anlattı, Neden sadece kendi başına evlenmiyorsun vardı?’ Bu yüzden kimse gerçekten üzgün olacağını biliyorduk,” Zilich dedi.

Çift aşık oldukları yer orası çünkü New Orleans evlenmek istediğini bilmiyor. Her ikisi de aslında out-of-devlet — Zilich gelen Connecticut ve Thomas Oklahoma — onlar bir araya geldi New Orleans ile partner uygulaması Bumble in 2018.

Yerel papaz kendi düğününe evsahipliği yaptı.

Yerel papaz kendi düğününe evsahipliği yaptı.

Studio Tran Fotoğraf


Ayrıca, yerel papaz onların düğünlerini hakemlik olabilecek yakındaki evlenmek istediler. Aynı zamanda, onların balayı için Meksika’ya bir gezi planladıklarını, böylece havaalanına töreni için mükemmel bir yer olduğuna karar vermişlerdi.

Aslında bu yüzden düğün fotoğraflarını maske takmak zorunda olmayacaklarını havaalanı terminal dışında evlenmek için plan yapmışlar, ama bir kez havaalanında geldiler, Thomas içeri girdi ve yeni terminal tamamen boş olduğunu fark etti.

2019 Kasım ayında hizmete açılan terminal, özel o anı yakalamak için mükemmel bir yer olduğunu, güzel bir ağaç, bir duvar resmi bulunmaktadır. Ailesi Zoom ile bir cep telefonu üzerinde seyrederken çift düğüm bağladılar.

Aileleri Zoom ile töreni izledi.

Aileleri Zoom ile töreni izledi.

Studio Tran Fotoğraf


“Her şeyden biraz her şey yerli yerine oturdu,” Zilich dedi. “Bir kez plan yaptık ve artık umurumuzda iki ayrı düğün iptal edildi — sadece evlenmek istiyorduk.”

Kısa, 25 dakika töreninin ardından çift, Oaxaca, Meksika için uçuş bindik, onların balayı keyfini çıkarın.

“Hiçbir zaman bu gibi görünüyor, ama aynı zamanda, hiç bu şekilde oldu unutmayacağız olacağını hayal ediyoruz,” Zilich özel bir gün. ” dedi.

New Orleans Havaalanı resmi Twitter hesabı yayınlanan bir fotoğraf Emily evlilik üzerine Kovalamak ve düğününü kutlamak için birkaç yazı: “kocaman Bir tebrikler. Aşk ve macera dolu, uzun ve mutlu bir hayat olabilir.”

Louis Armstrong New Orleans Uluslararası Havaalanı için temsilcileri hemen yorum için İçeriden isteğine yanıt vermedi.

More on this topic

Popular stories