Sızan Google Piksel 5 işler çift arka kamera ve parmak izi sensörü göster

Related Articles

Google Ağustos ayında Piksel 4A başlattı ama Piksel Piksel 5 ve 4 5G görmek için beklemek zorunda olacağını anlattı. (Muhtemelen Ekim ayı başlarında), ama sözde 5 Piksel gösteren yeni işler bizi beklemek ne bir fikir vermek bazen bu sonbaharda gelmesi için yeterliler.

İşler düzenli sızdıranı geliyor @OnLeaks ve Hintli teknoloji sitesi PriceBaba. Burada gerçek bir sürpriz, görüntüleri arka tarafında parmak izi sensörü gösteren; içeren kare şeklindeki kamera dizi ne ekranın sol üst köşesinde kameraya bakan iki kamera, bir flaş, ve bilinmeyen bir sensör ve delik bir ön-olarak görünüyor.

Render orijinalliğini karar vermek zor, ama bu durumda kum-püskürdü doku 5 Pikselin peek tarafında aynı görünüyor ve Piksel 4A 5G Google bu yılın başlarında paylaştı.

Zaten Piksel 5’in ekranı hakkında bazı anlaşmazlık var. OnLeaks 5 Piksel aynı, belki de daha küçük olması, Piksel 4A üzerinde 5.8-inç ekran Daha hangi 5.8 5.7 inç arasında bir ekran boyutuna sahip olacağını iddia ediyor. Bu arada Android Central diyor 5 Piksel 6 inç, biraz daha mantıklı 90Hz EKRAN paneli ile donatılmış olacak 5.8 inç, 5 Piksel biraz cılız 6.2 inç ekranı ile Samsung’un amiral gemisi S20 gibi cihazlara göre bakacağız.

5 Piksel hakkında birkaç söylenti var ama henüz hiçbir şey belli değil. Android Başlıkları cihaz çok yetersiz 3080 de mAh pil olabilir önerdi ederken Android Central söylenti tamamen yanlış “olduğunu iddia ediyor ve pil aslında 4 Piksel daha büyük olacaktır.

En azından söylentiler hemfikir görünüyor bir şey: bir adım 5G destekler ama hangi Aslanağzı 765G bir işlemci ile güçlendirilmiş olabilir aşağı 4 Piksel olarak kullanılan 855 Aslanağzı dan. Ayrıca 8 GB RAM bir kaç kez duyduk, ve Android Central ayrıca depolama 128 GB, MOBİL Qi wirelss şarj ve MOBİL kablosuz şarj ters (Bluetooth Kulaklık için, belki) de olacak iddia ediyor.

Gelen Piksel 5 Piksel 4A 5G resmi peek Google.
Resim: Google

Eğer 5G daha sözde işler, 360 derecelik bir video gibi bir şey arıyorsan, yanına gidebilir Pricebaba var post. Aksi halde, şimdi ve (muhtemelen) tarihleri arasında daha fazla sızıntıları için uyanık olacağız.

Güncelleme 14:08 PT: Ekran, pil, depolama ve kablosuz şarj konusunda Android Merkez dedikodular eklendi.

More on this topic

Popular stories