Dilim halinde Evet Banka çıkar CG Güç, satıyor %10 hissesini

Related Articles

2019 Mayıs ayında, Evet Banka 8,00,50,000 sermaye hisselerini satın aldı, hisse rehin çağırma için CG Gücüne göre yüzde hisse başına 12.79 oluşturan vardı.

Evet Banka şirket elindeki tüm hisselerini satma tarafından (CG Güç) CG Güç ve Endüstriyel Çözümler Ltd çıkıldı, Bankası Çarşamba günü yaptığı açıklamada.

Evet Banka 6,34,00,000 hisse senedi Sc 2 her bir nominal değere sahip, CG Güç sermayesinin yüzde çeşitli taksit halinde ters oluşturan, son olarak 18 Ağustos 2020 tarihinde sattı, özel sektör borç veren bir düzenleyici dosyalama dedi.

“Banka, banka hisselerinin söz konusu elden çıkarılmasından tarafından düzenlenen tüm hisselerini sattı kaydetti olabilir, banka şimdi CG Güç nil hissedar,” Evet, Banka söyledi.

7 Temmuz’da, borç 1,66,50,000 hisse sattı, CG Güç ödenmiş sermayesinin yüzde 2.4 oluşturan vardı.

2019 Mayıs ayında, Evet Banka 8,00,50,000 sermaye hisselerini satın aldı, hisse rehin çağırma için CG Gücüne göre yüzde hisse başına 12.79 oluşturan vardı.

“Hisse Evet Banka tarafından Avantha Grubu grup şirketi olan (borçlu) İstiridye Buildwell araştırma ve Geliştirme, için yaptırıma kredi imkanı terimleri/Gedik varsayılan sonraki CG Güç hisselerinin rehin çağırma gereği elde edilmiştir,” Evet Banka düzenleyici bir dosyalama geçen yıl Mayıs ayında söylemişti.

Hisselerin satışından elde edilen gelirin bu hisse ile güvence altına kötü borçları azaltmak için kullanılacak dedi.

CG Güç, Avantha Grup şirketi, elektrik ekipman ve mühendislik sektöründe Hindistan’ın en büyük oyuncularından biri.

Evet Banka hisselerinin yüzde 4.99 tanesi Rs 15.78 de BSE üzerinde kapadı. CG Güç yüzde 5.13 yüksek hisse başına Rs 15.39’da sona erdi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, ABD Pazarında ve son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu biliyor. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories