Samsung bildirildiğine göre bazı telefonlar önümüzdeki yıldan itibaren ile şarj içermez

Related Articles

Samsung 2021’de başlayan akıllı telefonlar, bazı kutuları şarj olmayabilir, bir rapora göre, gelen Koreli haber sitesi ETNews. Şirket birçok kişi zaten şarj cihazları var ve maliyetleri azaltmak için, çünkü onları gezmeye götürüyor, rapor diyor.

Değil kutusunda bir şarj cihazı da dahil olmak üzere büyük bir hamle gibi gözükebilir iken, Samsung bildiriliyor bunu düşünen tek büyük telefon üreticisi değil. Apple bu yıl iPhone kadro ile bir şarj cihazı dahil olmak üzere benzer bir şeyler yap, Apple analisti Ming-Chi Kuo göre. Kuo Apple da şu anda (yerine satın almak ve ayrı ayrı satılacak bu yeni GÜCÜ, Hızlı Şarj Cihazı teklif modele bağlı olarak) iPhone ile birlikte gelen MOBİL ve 18W şarj aşamalı olabilir, dedi.

Telefon kutularından çıkarmadan şarj cihazları Samsung ve Apple telefonları satış maliyetleri düşürmek ve telefon ambalajı daha küçük yapmak için büyük bir yol olabilir, ama aynı zamanda çevre üzerinde önemli bir etkiye sahip olabilir. Üst çıkardıktan çok satan akıllı telefonlar kullanılmayan gitmek ve daha şimdiden bir sürü daha evlerine dağılmış olduğundan bu atılır şarj sayısını azaltmaya yardımcı olabilir. Meslektaşı Dieter Bohn benim değil, bir sonraki iPhone ile şarj cihazı dahil olmak üzere Apple iyi bir şey olabilir neden için ikna edici bir durum ortaya koydu ve bunu bir oku derim.

More on this topic

Popular stories