Sebi benzin, dizel vadeli ticareti sağlayan Resmi bakarak:

Related Articles

Şu anda, vadeli işlem ham petrol izin verilir. Benzinli ve dizel, Diğerleri, ham petrolden türetilmiş iki büyük rafineri ürünler arasında.

Pazarlar regülatör ne Demektir, benzinli ve dizel vadeli ticari izin bakıyor, bir resmi COVİD-19 kriz döneminde ticari mal türevleri kesintileri olduğunu vurgulayan söyledi. (Sebi) Hindistan Menkul Kıymetler ve borsa Kurulu da yeniden tur ve 2007 yılında bu ürünlerin fiyatlarında bir artış sonra yasaklandı ofis, vadeli ticaret izin bekliyor. “Evet, burada (tur ve ofis hava endeksleri), benzin ve dizel de dahil olmak üzere, söz verdiğim tüm ürünler içine baktı ediliyor” ne Demektir, … Genel Müdür (Emtia Kesimi) Chhavi Kapoor (PHDCCİ) Ticaret ve Sanayi DOKTORA Odasının düzenlediği bir seminerde dedi. Birçok ürün boru hattı olduğuna da işaret etti ve piyasa koşulları, bu ürünlerin içine baktı verilecektir. Bu ürünleri gelip gelmeyeceğini “ben söyleyemem.”

Şu anda, vadeli işlem ham petrol izin verilir. Benzinli ve dizel, Diğerleri, ham petrolden türetilmiş iki büyük rafineri ürünler arasında. Çok daha önce, bu iki petrol ürünleri vadeli ticari izin vermek için bir endüstri talep edildi. Sebi petrol Bakanlığı için teklif göndermişti.

Bu konuda, PHDCCİ Cumhurbaşkanı D K Aggarwal dedi, “Bu hassas bir konu. Sebi ya da Bakanlık rahat olup olmayacağını bilmiyorum.” Petrol ve Hindistan’da dizel fiyatları toplam maliyetin yüzde 70’ini oluşturan yerel vergiler, etkilendiğini söyledi. Dizel sanırım satış fiyatı litre başına Sc 72, vergilerle kendisi maliyeti hakkında Rs 50 gelir. “Bu iki ürünün en endüstrileri ve tüm ekonomiyi etkilediğinden, bu ürünlerin fiyatlarının hedge yardımcı olacaktır izin düşünüyorum. Bir piyasa katılımcısı olarak, bu ürünler görmek istiyoruz” dedi.

Daha önce, bir sorgu için ürünleri kurumsal hedge zorunlu bankalarının piyasaları türev yaparak yanıt, ne Demektir, … resmi olarak böyle bir teklif (RBI) Hindistan Merkez Bankası ile bir tartışma sahnenin altında olduğunu söyledi. “Hala RBI ile tartışma altında… yalnız Sebi tarafından zorunlu olamaz. Hem düzenleyici kurul bu konuda gelmek zorunda,” dedi.

Şu anda, ne Demektir, yıllık raporlarında hedge bilgilerini paylaşma kurumlar istedi. Bu açıklamalar RBI ile yeni görüşmeler için bir temel teşkil sözlerine ekledi. Böyle (SMU), yağsız süt tozu olarak türev ürünleri ticareti mümkün kılan, Sebi resmi eğer sektöründe kapsamlı bir araştırma sonrasında önergesi sundu ve ihtiyaç haklı, yeni ürünleri dikkate almaya hazır olduğunu söyledi.

91 hükümeti liste “kutsal” olamaz alışverişi ticareti için emtia başlatabilir mal, haber, Borsalar geçerli COVİD-19 krizden öğrenme yeni ürün bakmak gerektiğini de sözlerine ekledi söyledi. “COVİD-19 büyük bir sarsıntı oldu, ama aynı zamanda bu tür bir salgın pazarı etkilemeyeceğini gelecekte neler yapabileceğimizi öğrenmek hepimiz için bir fırsattır,” dedi ve insanların sorunsuz bir şekilde ticaret yapmak mümkün olmuştur gibi emtia piyasası gibi herhangi bir aksaklık olduğunu kaydetti.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories