JP Morgan Fon Rs 247 crore değerinde GOOGLE hissesini satın alır.

Related Articles

GOOGLE, JP Morgan, GOOGLE, hisseJP Morgan Fon GOOGLE bu 11.23 bin hisse üzerinden satın aldı.

JP Morgan Fon Pazartesi günü değer neredeyse açık piyasa işlem ile 247 crore Rs Tata Danışmanlık Hizmetleri (S) hisse satın aldı.

JP Morgan Fon tanesi ve toplam anlaşma değeri Rs 246.98 crore durdu 2,199 Rs ortalama bir fiyatla GOOGLE bu 11.23 bin hisse satın aldı oradaki BSE blok anlaşma verileri gösterdi.

Hisse Amiral gemisi Hindistan Yatırım Şirketi (Mauritius) Ltd ile aynı fiyata ayrı bir işlem satıldı.

Pazartesi günü GOOGLE hisseleri yüzde 6.43 yüksek Rs 2,263 kapalı.BSE 1.

Bu arada, JP Morgan Fon ayrıca Cummins India Ltd ve Gujarat Pipavav Port Ltd. ‘ nin hisse satın aldı.

Hem firmaların hisse (Mauritius) Amiral gemisi Hindistan Yatırım Şirketi tarafından devredilen edildi.

Cummins Hindistan 4.1 üzerinden yüz bin hisse Gujarat Pipavav Port 30 biraz fazla yüz bin hisse hisse başına 77.85 Rs bir fiyata aldı, 23.5 crore Rs için toplam anlaşma değeri alır iken JP Morgan Fon tarafından Rs 410.7 her satın, Rs 16.84 crore hareket değer vermek vardı.

Gujarat Pipavav Port BSE on tanesi 431 ve yüzde 1.61 yüksek Rs 79.1 kapalı Cummins Hindistan hisse Rs yüzde 19.3 artış ile kapalı.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories