Roket Orta sorun oluştuktan sonra roket Lab 13 başlatmak başarısızlıkla biter, uçuş

Related Articles

Şirketin roket uzaya fırlatma sonra “anormallik” deneyimli sonra roket Lab 13 görev başarısızlıkla Cumartesi günü sona erdi. Sonuç olarak, Roket Laboratuvar roket kaybetti, gemide taşınan tüm uyduları gibi.

Şirketin Elektron roket başarıyla Yeni Zelanda Mahia Yarımadası Roket Lab birincil fırlatma tesisinden 5:19 ET çıkardı. Piyasaya ilk önemli dakika için gayet iyi devam etmek gibiydi, ama ateşleme altı dakika, roket durdu video canlı. Roket hız kaybetmeye başladığını bu noktada, Roket Lab, canlı yayın belirtti ve aracın yüksekliği düştü.

Roket Laboratuvar sonunda, canlı yayın kesildi. Elektron roket uçuş sırasında kaybedilen sonrasında, şirket ortaya çıkardı. Kimliği hala belirsiz sorunu uçuş dört dakika sonra gerçekleşen şirket yaptığı açıklamada.

Roket Lab CEO’SU Peter Beck hatası için özür diledi. “Müşterilerimiz Uzay Inc için derin bir üzüntü duymaktayız. Canon Electronics Inc. Onların yükleri kayıp gezegeni ve Uzay Görevleri,” Beck açıklamada. “Birçok insan bu uzay gemisinin içine kalplerini ve ruhlarını döktü biliyoruz. Bugünün anomali uzay fırlatma acımasız olabilir, ama sorunu tanımlamak, çözmek ve mümkün olduğunca kısa sürede yüzeye güvenli bir şekilde geri döneceğiz bir öğüttür.”

Beck “profesyonellik ve uzmanlık,” güvenli bir şekilde teslim durumu ve fırlatma ekibi övdü. “Zor bir gün cevap var yolu gurur duyuyorum. Birlikte verilerde tarak, bugün, öğrenmek ve bir sonraki görevimiz için hazırlamak bir ekip olarak çalışıyoruz.”

Misyon, adında “Resimler Ya da Olmadı,” çoğunlukla küçük uydu görüntüleme Dünyaya taşıdı. Birincil yükü yüksek çözünürlüklü ve geniş açılı kameralarla-SAT-Canon Electronics CE İB, Dünyaya göstermek için tasarlanmış görüntüleme teknolojisi oldu. Roket ayrıca şirket Gezegeni, görüntü Dünyaya yukarıdan tasarlanmış beş SuperDove uydular taşıdı. Son yükü-1 Olarak başlatılması ve uzay yolculuğu gereken diğer kuruluşlardan birden fazla enstruman ev sahipliği yapan Uzay Görevleri, Faraday adında küçük bir uyduydu.

Planet CEO’SU Marshall Olacak uyduların zarar açıkladı Twitter, şirketin bu yaz iki ayrı başlattı daha fazla uydu fırlatmayı planladığını kaydetti. “Hiç umut ettiğimiz sonucu olsa da, fırlatma başarısızlık riskini bir Gezegen her zaman hazır” şirket yaptığı açıklamada. Planet Ağustos ayında Avrupa Vega roketi SuperDove uydular ile 26 başlatmak üzere, Güney Amerika’dan geldi.

Kuruluşundan bu yana, Roket Lab düşük Dünya yörüngesine 12 ayrı görevde 53 uzay aracı koymak, Roket Laboratuvarı bu yıl üçüncüsü bu hafta sonu lansmanı ile. Şirketin uçuş çoğunluğu başarılı olmuştur. 2017 yılında roket lab’ın ilk uçuş, “bir Test” olarak adlandırılan bu plana göre faaliyet yoktu bir kaç tane daha vardı; roket başarıyla başlattı ve uzay yaptı, ama yörüngeye ulaşamadı. Roket Laboratuvar diğer görevleri tüm o zamandan beri mükemmel bir resim olmuş, şirketin bugünkü uçuş ilk büyük hatası yapma.

9 5 Temmuz GÜNCELLEME:02AM ETRoket Lab : ilave açıklama

More on this topic

Popular stories