Yurtdışı COVİD-19 neden büyük talep yıkım: Bankacılar

Related Articles

“Yurtdışı piyasalarda büyük bir talep yok,” Exim Bank David Rasquinha MD bir seminerine dedi.

Bu COVİD-19 salgını “talep yurtdışı piyasalarında yıkıma” neden oldu ve önümüzdeki birkaç çeyrek boyunca devam etmesi muhtemeldir, ünlü bankacılar Cumartesi günü dedi. Bozulma, iş başlar geri sıçrama önce altı ila sekiz ay sürer dediler.

“Yurtdışı piyasalarda büyük bir talep yok,” Exim Bank David Rasquinha MD bir seminerine dedi. Yılda dedi 2017, 2018 ve 2019, hizmet ihracatı daha da güçlü iken Hint mal ihracatı sağlıklıydılar. “Bu Hint rupisi ciddi değer kaybetmiştir her zaman. 2020 Mart ayında, ihracat artışı nedeniyle son dakika faturalama yakında kilidi izledi ihracatçılar tarafından düşmüş,” Rasquinha dedi.

Hindistan harcamalarının yüzde 55 temel bir tüketim odaklı ekonomi ve isteğe bağlı olan denge, dedi. Çin sanayi Bankası kayması, üst düzey yetkilisi, “herkes Çin’e gidiyor. Burada yatırımcılar için iyi üretim imkanları sunmak zorundayız.” ECGC M Senthilnathan CMD mali ilk üç ay içinde, şirket sevkiyatlar yüzde gönderilir değildi 40-50 önemli zararlara emilir ve söyledi.

“Bu aksamalar altı ila sekiz ay yurtdışı talep azalmasına arasında sürecek. İhracatçılar daha uzun bir süre için kredi verilmesi gerekiyor” dedi. Senthilnathan ECGC nedeniyle Corona krizden etkilendi bir ticaret döngüsü, geri eskisinden daha fazla risk üstleniyor ” dedi. Dünya çapında büyük merkez bankaları iyi durumda ekonomilerini geri getirmek için eşi görülmemiş adımlar vardı, (IBG) FONKSİYONU Yardımcısı MD C Venkat Nageswar ekledi.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories