Kobe Bryant Rachel McAdams karısına Notebook ‘elbise’

Related Articles

  • Kobe Bryant not defterinde “” eşi Vanessa için giydiği elbise satın öğrenince Access Hollywood ile yaptığı bir söyleşide, Rachel McAdams hatırlattı.
  • Aktris darmadağın etti ve “böyle bir film hayranı olduğunu ve bu tür bir romantik bilmiyordum”dedi.
  • Vanessa Bryant ilk Kobe 2013 yılında elbisesini hediye, ve sonra tekrar konuşmasını sırasında, onun anma töreninde Şubat ayında hakkında konuştu.
  • Daha fazla hikaye için İçeriden ana sayfasını ziyaret edin.

2004 film “the Notebook” en unutulmaz sahnelerden biri (Rachel McAdams oynadığı) Allie Noah döndüğünde (oynayan Ryan Goslingaçık mavi bir elbise giyiyor.

Şubat ayında Kobe Bryant’ın anma töreni sırasında, eşi Vanessa, daha ayrıntılı olarak onun için şimdi ikonik elbise satın aldı hakkında konuştu.

“Bana gerçek notebook yetenekli ve mavi elbise Rachel McAdams The Notebook ‘filminde’ giydi,” Vanessa ” dedi. “Mavi elbise seçtiğini sorduğumda, Allie Noah geri geldiğinde sahne olduğu için olduğunu söyledi. Birlikte film gibi yaşlanmak umuyorduk. Gerçekten muhteşem bir aşk hikayesi vardı.”

Kobe Vanessa elbiseyi verdi zaman, sadece bir sene ayrı kaldıktan sonra mutabakat vardı..

dizüstü öpücük

“The Notebook” 2004 yılında piyasaya çıktı.

Not Defteri/Facebook


Kobe Vanessa için bir elbise satın aldığını söylediği zaman Access Hollywood ile yaptığı bir söyleşide, McAdams hatırlattı.

“Sherlock Holmes” galası için geldi, ve onu karşılamak için var,” McAdams dedi. “Dedi ki:” biliyor Musun, elbise aldım. Ben ilk başta ne demek istediğini bilmiyordum. Ben de, ‘ne aldı Sana?'”

Aslında filmde giydiği elbise satın aldığını Kobe McAdams açıkladı.

“Ben, darmadağın,” McAdams dedi. “Böyle bir film hayranı ve bu kadar Romantik olduğunu bilmiyordum. O an etkilendim.”

Kobe 2013 yılında paylaşılan İnstagram bir yazı elbise satın ettiğini Vanessa ilk ortaya çıkarmıştır. Bu elbiseyi gösterirken bir resim gönderdi ve bu McAdams eşleşen ayakkabı giydi. Kobe de sinemadan gerçek notebook yetenekli bu başlık onu, dedi.

“Kocam favori Sevgililer Günü hediye bir Notebook Filmi o oyun bana yıllar önce mavi elbiseyi, ayakkabıları ve defter vardı. (Dizüstü destek ama yine de manevi değeri var). Sevgililer Günün kutlu olsun!” yazdı.

Vanessa Kobe konuşmasını sırasında “The Notebook” elbisesini aldığını belirtti, ayrıca romantikti hakkında konuştu.

“En iyi sporcu olmaya çalışırken bile sadece kutunun dışında düşündü ve çok düşüncelisin,” dedi.

More on this topic

Popular stories