Hindistan için ucuz, emin uzun vadeli doğal gaz tedarik: Petronet yakında eşsiz LNG anlaşması imzalayacak

Related Articles

doğal gaz, petronet LNG ANLAŞMA. spot fiyatlarHindistan LNG spot fiyatları 2 USD iken bu çeyrekte İngiliz ısı birimleri başına 3.5 milyon USD ortalama fiyatı-4, uzun vadeli sözleşmeler altında LNG satın almıştı.

Ucuz fiyatlarla doğal gaz üretmek için bir çaba, Hindistan’ın en büyük LNG ithalatçısı Petronet yakında uzun vadeli LNG anlaşması, genellikle normal fiyatlar daha az olan günlük veya spot fiyatları ile karşılaştırıldığı işareti olabilir. Ancak, Petronet LNG, Prabhat Singh Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü tedarikçisi hakkında ayrıntılı bilgi vermeyi reddetti, PTI bildirdi. Şirket başlangıçta böyle bir sözleşme kapsamında LNG 1 milyon ton almak ve daha fazla müşteri cevabına bağlı olarak kapasitesini artırmak amacıyla Prabhat Singh ekledi. Yaklaşık 13 tedarikçiler için Petronet LNG sağlayan ilgi gösteren daha fazla dedi.

Mevcut, ExxonMobil ve Qatar Petroleum ile sözleşme ile LNG 10 Mtpa etrafında Petronet satın. Ancak, bu sözleşmeler, şirket kurtulmak istiyor kıstas ham petrol fiyatlar ortalama bir fiyata sahiptir. PSU şirketi GAİL India da BİZE referans oranları LNG 5,8 milyon ton sözleşmeli var.

Ayrıca: Hazine yakıt vergi indirimi yok; burada yakın zamanda değil Benzin, dizel fiyat rahatlama rağmen basınç Okuma

Hindistan daha önce LNG spot fiyatları 2 USD iken (LNG) geçerli çeyreğinde İngiliz ısı birimleri başına 3.5 milyon USD ortalama fiyatı-4, Katar ve Avustralya’dan uzun vadeli sözleşmeler altında sıvılaştırılmış doğal gaz satın almıştı. Petronet da 10 yıl boyunca yılda 1 milyon ton LNG için teklif istedi, 2024 başlayarak, tedarikçilerden vardı. Şirket beş otoyol kenarlarında FY21 50 LNG dağıtım istasyonları kurmak ve daha sonraki yıllarda Hindistan’da 1.000 istasyonları için genişletme planları Petronet CEO de altını çizdi.

Bu arada, Petrol Bakanı Dharmendra Pradhan son zamanlarda Hindistan yavaş yavaş yerel çıkış kaldırmak için yabancı yatırım ve teknoloji çekmek istiyor gibi gaz fiyatlandırma merkezi kontroller sona ereceğini söylemişti. Bakan yatırımcıları Hindistan’a gelip avantajı fiyatlandırma ve üretmek için daha fazla yatırım ve pazarlama özgürlüğün almak için bir teşvik olarak adlandırılan.

BSE canlı Hisse senedi Fiyatları almak, Yatırım Fonlarının MALİGN, BİZE Pazar ve en son NAV, portföy, Gelir Vergisi Hesap makinesi ile vergi hesaplamak, piyasanın En çok Kazanan, Üst Kaybedenler ve en İyi yatırım fonu olduğunu. Bizim gibi Facebook ve bizi izleyin Twitter.

Finansal Express şimdi Telgraf üzerinde. Burada kanalımıza katılmak için tıklayın ve Biz en son haberleri ve güncellemeleri ile güncel kalın.

More on this topic

Popular stories