Milyonlarca Yabancı insan düğün her detay üzerinde oy izin verdim

Related Articles

  • Nişanlanmış sonra, işlem yapma düğün planlama kararı ile boğulmuş hissettim. Yani, milyonlarca Yabancı insan yerine detayları her bir oy izin verdim.
  • Bir web sitesi kurdum ve her ay yeni anketler gönderildi. Oldukça hızlı bir şekilde düğün tarihi, yeri vardı ve konuk listesi sayı sıkıştırdı.
  • Her zaman insanların kararları ile kabul etmedik, ama onlarla yine de gitti.
  • Sonuçta Corona salgını nedeniyle baştan başlamak zorunda olmamıza rağmen, süreç hala nişanlım izin ve kararları yüzlerce tartışmayı stres olmadan nişan keyif alıyorum.
  • Daha fazla hikaye için İçeriden ana sayfasını ziyaret edin.

Nişanlandım sonra bir kaç dakika sonra kaos başladı. Etrafımdaki insanlar düğün ve her türlü istediğim yere istediğim, ne sormaya başladı, ve kimin davet edilecek.

Telefonumu kontrol ettiğimde, arkadaşlar ve aile üyeleri bana gelecekte ne yapacağını istenmeyen tavsiyelerde bulundu. “Kaçmak lütfen,” üniversiteden bir arkadaşım bana mesaj attı. “Hedef bir düğün olacak söyle! Çantalarımı tam anlamıyla dolu,” bir kuzenim de bir sesli mesaj. ” dedi.

Cevap yoktu. Düğün planlama kararları çok daha fazla görüş bile dolu, ama hayatımda insanların olacağını fark ettiğimde hala güzel tekliften yüzümde ıslak, mutluluk gözyaşları vardı.

Nişanımı takip eden günler ve haftalar kavga nişanlımla döndü konuşmaları ile tüketilmiştir. Tarih, bir kitap bir yer ayarlamak için, ve çok az bir gelin adayı gibi hissettim bir Excel tablosu içinde her şey düzenli olsun baskı hissettim ve daha hazırlıklı gelin insanlar gibi olmamı bekliyordu.

Ama böyle bir şey olmadı.

Düğün tarihini tartışıyor bütün bir hafta ve bir hafta ileri geri bir bant üzerinde bir DJ üzerinde gösteriş için buna değer olup olmayacağını oluyor geçirdik. Böyle bir hızda, beş yıl içinde planlanan düğünümüz vardı ve ikimiz de istedik.

Karar alma süreci ile overwhelmbed oldu-

Bir öğleden sonra, kararı ile her bir kişi nişanlandığın zaman sana vermek istediği öğüt akını ile yan yana bir düğün planlama sürecine bunalmış duygu sonra yeterli olduğuna karar verdim.

Oturdum, bilgisayarımı açtım, ve adlı bir web sitesi Finallythebride.com.

Ekran 11.16.23 at 2020 06 12 Atış

Her ay, oylama ve karar, eski anketlere dayanarak yapılmış ne seçmenler güncellenen yeni şeyler bıraktım.

finallythebride.com


Nerede düğün ne tür ve davet edilecek olan zaman, ve insanların anonim olarak oy verebilecek anketler bunları yaptım gibi (temel şeyler) en kısa zamanda yapmak zorunda olduğum 50’den fazla düğün kararlar baktım.

İlk yayınlama bastım ve nişanlım gösterdiğinde dünyada yabancılar için değerli düğün kararlarımızı bırakmazdım neden, gözleri şişti ve bana sordu.

Bunun iyi bir fikir olduğunu ve Paylaşım Sitesi kurdum ancak açıkladım bir kere ben bir saat sonra kabul etti.

Diğer şeyler hakkında konuşmak ve bu kararları hızlı almak istedim ilişkimizi istedim.

Ayrıca düğünümüz eşsiz hoşuna gider diye düşündüm.

Zor kararlar hızlı bir şekilde yönetim yeni ‘bizim yönetim kurulu tarafından yerleştirildi’

Yakında, yüzlerce kişi oy kullanmıştır. Birkaç ay boyunca, bu binlerce, milyonlarca daha sonra dönüştü.

Her ay, oylama ve karar, eski anketlere dayanarak yapılmış ne seçmenler güncellenen yeni şeyler bıraktım.

Site şu an 7 aydır var.

Düğün (NYC değil, Portland, OR LA) Florida’da gerektiğini ve 150 kişi altında konuk listesini tutmalıyız (değil Mart, Temmuz ya da aralık — diğer seçenekleri vardı) 2020 yılının Ekim ayında, bir düğün yaparız, ilk ay içinde, yabancılara oy kullandı.

Nişanlım ve ben, bu kararları uzun süre mücadele ile yaptığımız şeyler vardı, bu yüzden bizim için yapılmış mutluyduk.

Yabancı düğünümüz oy verdiğin birbirleri ile yaptığımız tartışmaları çözmek yardımcı olduğunu da bulduk. Nişanlım açık bir bar yapmak istedim, ama yarım saat için de sadece bira ve şarap, ya da açık bir bar ve nakit bar doğru bundan sonra yaslandım. Nasıl kurtardığımızı fazla maliyeti vurguladı ve. Kesinlikle açık bir bar olması gerektiğini ama bir anket olarak koyarak sonra, insanların %94 oy verdi.

Yönetim Kurulu kendi yaptığımız gibi düğün planlama hissettirdi farklılıklar düzene sokmak, bizim için iyi oldu, sürekli metinleri, düğün hakkında e-posta veya arkadaşlarınızla kişinin konuşmaları ve aile bunalmış hissetmemize neden olmadığını örgütlü bir şekilde ne oy veriyor.

İnsanlarla evlilik hakkında konuşurduk zaman (hatta yabancılarla tanışmak dışarıda kalırız) ve bize düğün öğüt vermek istediler, web sitesi için onları göndermek istiyoruz. Hayatımızın her yönünü ele geçirmesini düğün planlama ayıran şeklimiz oldu.

Ben oy için her şeye karar vermedik, ama onunla birlikte tüm gitmiştik

jen glantz birkaç

Hayatımızın her yönünü ele geçirmesini düğün planlama ayıran şeklimiz oldu.

Katie Beiler


Seninle aynı fikirde olmadığımız kişi oy verdi bazı şeyler vardı bu en zor kısmıydı.

Bunlardan en küçük iken — koltukların sahibi olan, tatlı bir bar üzerinde geleneksel bir düğün pastası olacak, buket savurma, resmi bir gelinlik giyen ve ilk dansı olması gibi — hala kendi düğünümüzde mutlu olurduk olsun bazen soru bize sağladı.

Düğün planları içine bu kararlar birleştirilerek iyi hissetmemizi için birkaç hafta sürdü, ama sonuçta seyirci dinlemek ve bizim için karar ne yapacağımıza karar verdik.

Seninle aynı fikirde değildik kararları ile gergin hissettik zaman (ya da yapmaya nişanlım döngüye ne) için anlaşmıştık, hatırladık ve bu düğün başlangıçta olacağını düşündük ve tamam olduğunu olmaz gerçeğini verdi. Bu görüş ilk etapta kabul sorun yaşadık.

Neyse ki, yabancılar yönetilebilir bir bütçe için oy kullandı

Beni en çok kaygı veren anket kadar para düğün geçirmeliyiz nasıl biriydi. -$80,000: $15,000-$30,000, $30,000-$55,000, ya $55,000 üç seçenek koydum.

Kendimizi tam düğün için para ödüyorduk ve mümkün olduğunca az harcamak istiyoruz, hem de kabul etmişti.

Ben borç içine parti üzerinden gitmek istemedik ve (farklı tasarruf 10.000 $her katkıda biz her türlü hesapları) 20.000 $altında bütçe tutmak için umut, ama insanlar bunu göze alamazdık high-end bir bütçe üzerinde oy diye korkuyordum.

Eğer 3 seçenek seçilmiş ise onlar da birkaç yıl kurtarmak için, bir yan acele ile para kazanmak için, ya da anket yeniden seçmenlerimize sormak için bir yol bulmak zorundayız.

Bizim için şanslı, insanların %68 $15.000-30.000 seçeneği seçildi. Bu kadar maddi açıdan riskli bir şey üzerinde oy bilmiyordum insanlara izin verdiğin için pişmanlık rahatlama dalgası, bir bit gibi hissettim.

Sonunda düğün iptal etmek ve tekrar baştan başlamak zorunda kaldık

hiç jen glantz en iyi gün

Düğün planları nedeniyle Corona için durakladı iken, sıfırdan başlamak zorunda kaldık.

Adam Kossof


75 düğün kararlar, mekan Corona erken Mart ayında dünya süpürme başladığı zaman kayıt tarihleri arasında yapıldı.

Mart kötüleşti ve Nisan çoğumuz hayatımızı değiştiren buldu, Ekim düğün iptal etmeliyiz olup olmadığını soran anketler koyduk, eğer insanlar büyük bir sosyal toplama için sonbaharda etmeyecek rahat hisseder.

Erken Mayıs ayında, çoğu insan yerine sanal bir düğün yapmalıyız önerdiler olsa ve evet, iptal etmeliyiz Ekim ayında bir düğün için gitmek istiyorum, vermediler ” dedi.

Orijinal planımızı iptal etmek ve tekrar baştan başlamak karar verdik, yeni düğün planları bizim için yemek, pasta, çiçekler, vb gibi bazı kararlar taşıyor.

Seyirci karar vermek için düğün gibi 2021 veya 2022 için yer ve yeni bir randevu almalı nerede, ne kadar, bu.

Göründüğü kadar zor değil

2 teklif pt

Süreci bir düğün planlama stres olmadan nişanlılık dönemi zevk nişanlım ve ben.

Katie Beiler


Bir düğün planlama ilk sefer yeterince stresli, bu yüzden bilinmeyen bir tarih ekstra sinir bozucu olduğu için iptal edip yeniden planlamak zorunda.

Bir Tür olarak anksiyete ve yetersizlik ile hızlı karar almak, (neredeyse) yanımda çevresinde düğün hem ilk hem de ikinci kez plan yabancıyız güreşecek Bir kişi daha az stresli yaptı, ama vardır.

Düğün planlama çok ciddiye alınmamalıdır. Hayatının bir gün geldi ve, sonuçta, eğlenceli bir kutlama.

Bir sürü düğün gittin son bir kopyala-yapıştır versiyonları gibi hissediyorum.

Milyonlarca insan yer almak için karar verdiğinizde, düğün hiç kimse daha önce yaşadığı bir şeyin olacağından emin olabilirsiniz.

Daha fazla bilgi edinin:

2021 bahar düğün erteleme Stop — salgın hala bitmeyecek

Tabanlı bir Meksika-fotoğrafçı kişi alınmış gibi görünen çarpıcı photoshoots için Zoom ve FaceTime kullanıyor

14 ilk buluşmalarda tek bir ayda gittiğimde modern aşk hakkında öğrendiğim 5 ders

More on this topic

Popular stories