Trump ateş altında geldi Biden büyük Facebook üzerinde George Floyd yanıt için harcanan

Related Articles

ABD Demokrat başkan adayı ve eski Başkan Yardımcısı Joe Biden Dover Delaware Eyalet Üniversitesi 5, Delaware, ABD Haziran 2020 de ABD ekonomisi hakkında bir kampanya olay sırasında konuşuyor.

Jim Bourg | Reuters

Başkan Donald Trump inceleme altında ülke genelinde protesto dalgası yanıt verdi olurken Joe Biden geçen hafta Facebook reklam harcamalarının saat 10: 00.

Geçen hafta başlayan Biden, Facebook Reklamları için harcanan 4,9 milyon doların üzerinde. Trump kampanya, hangi tarihte sık sık outspent var artık aynı platform üzerinde 1.2 milyon dolar harcanan Demokrat adayı muhtemel, sosyal medya devleri reklam kitaplığı raporu verilerine göre. Veriler 31 Mayıs-6 Haziran içinde takip edildi.

Biden tarafından harcama çılgınlığı Trump, şimdiye kadar Facebook Reklamları belirli bir hafta içinde 2020 seçim döngüsü, veri gösterileri boyunca geçirdi daha fazladır. Büyük yatırım aynı hafta protestocular sokağa George Floyd, Minneapolis polis memuru gözaltında ölen siyah bir adamın ölümünden sonra aldı, biri cinayetle suçlanıyor geldi.

Trump ateş altında protestolar, federal memurlar zorla Lafayette Meydanı’nda göstericiler dışarı itti sonra Aziz John Kilisesi için Beyaz Saray yakınlarında yürürken de dahil olmak üzere, onun cevabı geldi.

Biden, bu tür Pennsylvania ve Michigan gibi anahtar sallantılı küçük ortalama yol tutarken Trump öncesinde ulusal yedi puan üzerinden Biden, ortalama gösterir yoklama çok Açık bir Politika.

Biden, Facebook harcama çılgınlığı henüz Koz karşı momentum olduğunu kampanyasını algılayan ve başkanın mali savaş göğüs ile rekabet edebilecek kaynaklara sahip olduğunu en açık sinyallerini temsil eder. CNBC önceden bildirildiği gibi, Biden Floyd ölümü sonrasında bağışlardan ve taahhütleri bir artış gördü.

Dijital reklamlar genç seçmenlerle kampanya bağlanmak ve küçük dolarlık bağış almak için önemli bir yoldur.

Pazartesi günü Biden şahsen Floyd ailesine taziyelerini ifade etmek Houston’da olacak.

Biden ve Trump kampanyalar için temsilciler yorum isteği döndürmedi.

Biden için reklamlar Trump geçtiğimiz hafta karşılaştığı mücadeleleri vurgular.

6 Haziran tarihinde yayınlanmaya başladı ve Pazartesi aktif olmaya devam etti, Facebook arşivleri göre olan bir reklam kampanyaları bir İncil tutarken Trump St. John Kilisesi önünde durdu anı anlatıyor. Seçmenler üzerinde gösteriler için Trump tepki kınamak için kaydolmak için çağırır.

Ayrıca protestolara yanıt Trump ve polis bir fotomontaj gösterirken 3 Haziran ve 5 Haziran arasında uzanan bir başka ad, Philadelphia’daki eski başkan yardımcısı ve son konuşma vurgular. Ayrıca Biden, Twitter sayfasında yayınlanmıştır.

Reklam beyaz ırkçılar dahil ve Charlottesville, Virginia şiddete dönüşen protestolar 2017 film oynarken “nefret ve bölünme yangına körükle gitmek istemiyorum,” Biden konuşmasının bir alıntı diyor.

More on this topic

Popular stories