Halima Aden başörtüsü için Maskeler oluşturmak için cephe işçi giyen yardımcı olur

Related Articles

  • Halima Aden Anywear ile örtüler ve eşleşen yüz kaplamaları ile gelen sarıklı kapsül bir koleksiyon oluşturmak için Ortaklık.
  • Takan kulakların arkasında rahatsızlık önlemek için başlarını arkasında maske toka izin Extender yerleşik ile yüz kaplamaları gel.
  • Aden’in set 45 $için satıyor, ve her biri satılan, diğeri dünya çapında cephe işçi bağışlanacak.
  • Daha fazla hikaye için İçeriden ana sayfasını ziyaret edin.

Halima Aden ve kadın-Anywear yüz kaplamaları eşleşen bir koleksiyon oluşturmak için bir araya AI teknoloji şirketi kurdu, örtülerve türbanlı.

Anywear başlatılan Birlikte Bantlama ProjeAllure ile sağlık çalışanları için düğmeleri ile yapılan başlıklardan , bir satır, ortaklık. Aden’in özel set 45 dolara extender ile rahatça başının arkasında kenetle için tasarlanmış tesettür ve yüzünü bir örtü ile birlikte satılıyor ve göre Ürün Açıklaması.

halima aden tesettür yüz maskesi seti

Yüz kaplamaları extender ile başının arkasında kenetle gel.

Anywear izniyle


Şirket Aden ile Emily Shippee, New York City-gazeteci ve Adi İsrail-Lee Cohen, eski ürün ve tasarım şirketi sahibi kurulmuştur çalıştı. Bu model ile işbirliği markası için açık bir düşünce olduğunu Shippee e-posta yoluyla İçeriden söyledi.

“Salgın ilk başladığında, Halime hastane temizlik ve tüm cephe işçilerin destek ve hayranlık onun çalışıyordu nasıl İnstagram üzerinde yayınlanmıştır vardı. Başlangıç ve değerlerimiz temel direği dışlamayan ise,” Shippee belirtti. “Şu halime bir hastanede çalışmış ve platform ve onun değerlerine işbirliği no-brainer yaptı.”

Satılan her set için, başka bir hastane ihtiyacı bağışlanacak.

Her yüz örtüsü, başörtüsü ve türban organik kumaşlardan yapılmış, ve makine-yıkanabilir ve tekrar ediyorlar. Düğmeleri de kendi başına 40 $için satın almak için kullanılabilir ile yüz maskesi.

halima yüz kaplamaları

Yalnız yüz kaplamaları 40 $için bir set olarak satın almak için kullanılabilir.

Anywear izniyle


Bu işbirliği için ne kadar önemli olduğunu bu yüzden modelleme kariyerine çıkardı, sonra bile Aden St. Cloud, Minnesota hastane temizliği hasta odaları çalıştı.

“Birçok tesettür olarak giyen kadınlar sağlık tesislerinde çalışıyor, saçlarını kapalı tutarken bir maske taktığı için rahat bir seçenek var emin olmak istedim. Ayrıca sıcak volta at sağlık çalışanları çalışan şu anda, bu yüzden nefes alabilen bir kumaş bir zorunluluk olduğunu olabilir,” Aden İçeriden ile paylaşılan bir açıklamada.

Başörtüsü ve türban setleri yedi farklı renklerde de mevcuttur.

“Gerçekten huzur ve sakin bir duygu vermek için parçaları istedim, bu yüzden bir huzur duygusu getirmek yumuşak tonları ile gittim,” Aden ” dedi.

Herkes Gibi, benim hayatım altüst oldu diye ekledi: “. Sadece kendime hatırlatıyorum. [of] annem bir şey her zaman Zor zamanlar uzun sürmez, ama güçlü insanlar diyor ki: ‘.'”

More on this topic

Popular stories