Şimdi Apple TV ile Peloton app erişebilirsiniz

Related Articles

Peloton uygulaması kullanılabilir bir cihaz Apple TV’lerde: yapıyor. Şirketin Apple TV ve Apple 4K TV HD cihazlar için app akış egzersiz getirecek Apple ile ortaklığını duyurdu. Yeni üyeler ücretsiz 30 Günlük Deneme için onların TV uygulaması erişim de olabilir. App iOS cihazlar ve Apple Watch üzerinde zaten mevcuttur ama kesinlikle bir masaüstü bileşeni eksik.

Bu COVİD-19 salgını Peloton için kayda değer bir büyüme ile işaretlenmiştir. Bu kazandı 600,000 yeni üyeleri çeyreğinde yüzde 66 ile bir yılda geliri büyüdü. Salgının ilk başladığı zaman, şirketin yeni kullanıcılar bir eğitmen virüs teşhisi kondu kadar ÜCRETSİZ DENEME ve kısa bir süre New York stüdyosu canlı egzersiz sınıfları yayınlanan 90 gün verdi. Bu noktadan sonra Peloton durdu ve o zamandan beri yayın yeri eğitmenler evlerine egzersiz programı ile devam etti.

Özellikle çevremizdeki spor salonları city kapatmalar sırasında kapalı olduğu gibi şirket salgını kar birkaç biridir. Özellikle Apple TV için telefon ya da Apple bir saat daha dışarı akışı ve daha rahat bir ekran olduğu için daha fazla cihazlar için uygulaması getirerek üyeleri mutlu tutmak ve potansiyel olarak katılmak için daha fazla teşvik bir yoludur.

More on this topic

Popular stories